Цифрова технологія «AR@VR» як напрямок підвищення ефективності бізнес-процесів авіакомпанії - Надія Коваленко (Challenges and Issues of Modern Science)
Через епідемію COVID-19 фізична взаємодія людей стала обмежена, світові компанії звернулися до технологій доповненої та віртуальної реальності, це стало новим поштовхом до цифрової трансформації. Використання інформаційних технологій стають основними передумовами розвитку і успішного функціонування сучасної авіакомпанії на ринку. За останні роки імідж став вагомим управлінським ресурсом, який впливає на ефективне функціонування авіакомпанії, залучаючи більшу кількість клієнтів і, як наслідок, збільшуючи доходність, конкурентоспроможність і прибутковість [1].