Pemerolehan bahasa ibunda - umum - Abdul Aziz Sharif (Journal of Modern Languages)
lni adalah satu kes pengkajian ke atas pemerolehan bahasa oleh anak saya, Siti Fatimah. Kajian ini dijalankan dari sejak Siti dilahirkan sehingga dia mencapai umur empat tahun.