СИСТЕМАТИЗАЦІЯ ЧИННИКІВ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА РІВЕНЬ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ Й ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ - I.A. Popova (Економіка та право)
Проведено дослідження взаємозв’язку продуктивності праці й заробітної плати з урахуванням чинників, що впливають на зростання даних показників. Наведено їх класифікацію за узагальнюючою ознакою.