ПРОБЛЕМИ МОДЕРНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ НАФТОВОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ - I.K. Chukaeva (Економіка та право)
Розглянуто деякі аспекти сучасного стану інфраструктури нафтового комплексу України. На підставі здійсненого аналізу сформульовано пропозиції щодо вирішення проблем модернізації виробничої інфраструктури нафтового комплексу України.