A poligráf ítélkezési jelentőségének dilemmái - Anett Fedor (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt arról a vitáról, amely a nyomozási eljárás során a poligráfos technológiával nyert bizonyítékok bírósági elfogadásával kapcsolatos.