Ewolucja Inicjatywy Trójmorza w kontekście współczesnych wyzwań dla bezpieczeństwa regionalnego, geopolityki i wojny w Ukrainie - Marta Gębska (Politeja)
EVOLUTION OF THE THREE SEAS INITIATIVE IN THE CONTEXT OF CONTEMPORARY REGIONAL SECURITY CHALLENGES, GEOPOLITICS AND THE CONFLICT IN UKRAINE