Sprawozdanie z konferencji „Przekształcenia własnościowe w rolnictwie – 30 lat doświadczeń i perspektywy” zorganizowanej przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego oraz Instytut Rozwoju Wsi i Rolnictwa PAN - Michał Dudek (Wieś i Rolnictwo)
Sprawozdanie z konferencji „Przekształcenia własnościowe w rolnictwie – 30 lat doświadczeń i perspektywy” zorganizowanej przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego oraz Instytut Rozwoju Wsi i Rolnictwa PAN.