PANDEMIJA STRAHA KAO BIOMOĆ SISTEMA GLOBALNE UPRAVE - Vesna Stankovic Pejnovic (Srpska Politička Misao)
Svedoci smo bionadzora celog društva koji se primarno temelji na kontroli i proizvodnji straha od strana nevidljivih centara moći koji veoma umreženim delovanjem kroz različite, ali povezane organizacije žele globalo objediniti svoje delovanje pod izgovorom da svet nije pripremljen pred nadolazećim pretnjama, od kojih je jedna i epidemija.