"Карабах" - садиба перших колоністів Криму - M. M. Tymoshenko (теорія та практика дизайну)
Досліджено планувальні та економічні аспекти розвитку садиби «Карабах», її значення для історіографії паркобудування, садівництва та районування рослин, місце у культурній спадщині України. Обґрунтовано доцільність створення Карабахського музею–садиби дослідників Криму – П.І. Кеппена и В. Ф. Келлера.