Keim, Lucrecia; Brugué, Lydia; Cánovas, Marcos; Delgar, Gemma; Tortadès, Àngel. Connectivitat i dimensió social en la docència de la traducció - Olga Torres Hostench (Quaderns)
Keim, Lucrecia; Brugué, Lydia; Cánovas, Marcos; Delgar, Gemma; Tortadès, Àngel Connectivitat i dimensió social en la docència de la traducció Vic: Eumo, 2021, 176 p. ISBN 978-84-9766-734-0