Jitka Filipová – Tereza Hejdová – Štěpán Šimek – Miloslava Vajdlová (edd.), Tuto čti pilně. Sborník příspěvků k 60. narozeninám Aleny M. Černé, Dolní Břežany 2024 - Jan Boukal (Acta Universitatis Carolinae: Historia Universitatis Carolinae Pragensis)
Book review on Jitka Filipová – Tereza Hejdová – Štěpán Šimek – Miloslava Vajdlová (edd.), Tuto čti pilně. Sborník příspěvků k 60. narozeninám Aleny M. Černé, Scriptorium, Dolní Břežany 2024, 331 s., ISBN 978-80-7649-056-7