ОРГАНИ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ В СИСТЕМІ СУБ’ЄКТІВ ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ - I. O. Klochko (Law and Safety)
Розглянуто місце органів прокуратури України в системі інших суб’єктів протидії корупції; визначено систему суб’єктів протидії корупції; проведено дослідження особливостей функціонального й організаційного становища органів прокуратури в системі інших суб’єктів протидії корупції.