Van Der Knaap Hastalığı: Manyetik Rezonans Görüntüleme Bulguları - Kürşat Aydın; Yahya Paksoy; Alaaddin Nayman; Ali Sami Kıvrak (Genel Tıp Dergisi)
Van der Knaap hastalığı, megalensefalik lökoensefalopati ve subkortikal kistlerle karakterize nadir bir antitedir. Bu yazıda Van der Knaap hastalığı’nın radyolojik ve klinik tanı kriterlerine sahip üç pediatrik olgunun beyin manyetik rezonans görüntüleme MRG ve manyetik rezonans spektroskopi MRS bulguları sunulmuştur