The Economic Geography of the Car Market. The Automobile Revolution in an Emerging Economy - Redakcja Czasopisma (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna)
W wydawnictwie Routledge – Taylor & Francis Group ukazała się drukiem monografia pt. „The Economic Geography of the Car Market. The Automobile Revolution in an Emerging Economy” pod redakcją dr. Bartłomieja Kołsuta i prof. dr. hab. Tadeusza Stryjakiewicza. Jest to już trzecia w tym roku książka opublikowana w wydawnictwie Routledge pod redakcją i z udziałem pracowników Zakładu Geografii Ekonomicznej UAM. Została wydana w ramach serii Routledge Advances in Regional Economics, Science and Policy.