Показники гемодинаміки при артропластиці кульшового суглоба в умовах різних методів знеболювання - V. I. Kolomachenko (Клінічна хірургія)
Мета. Порівняння гемодинамiчних профілів пацієнтів при артропластиці кульшового суглоба (КС) в умовах різних методів знеболювання.