A rendőrök és a külföldiek - Krisztina Görbe Attiláné dr. Zán (Belügyi Szemle)
A migráció társadalmi és rendészeti kérdésként való jelenlegi helyzetének általános áttekintését követően a szerző bemutat egy kutatási projektet, amely a rendőrök külföldiekkel szembeni attitűdjét vizsgálta a civil társadalomban tapasztalható általános idegenellenes érzelmek összefüggésében.