پوشش‌های نانوکامپوزیت معدنی: بررسی خواص و کاربرد - محمد بخشایش اردستانی; مهدی شفیعی آفارانی; مهدی قهاری; سارا خمسه (مطالعات در دنیای رنگ)
این مقاله به بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی پوشش‌های سخت و فوق سخت ایجاد شده به روش کندوپاش مغناطیسی می-پردازد. سپس خواص مکانیکی لایه‌های سخت بررسی شده،موضوعاتی مانند؛ پوشش‌های نانوکامپوزیتی با سختی افزایش یافته، پایداری حرارتی آن‌ها، مقاومت به اکسیداسیون آن‌ها در دمای بالای 1000، پوشش‌های آمورف مقاوم به حرارت در دمای بالای 1000 و پوشش‌های نانوکامپوزیتی سخت پیشرفته جدید با چقرمگی افزایش یافته بررسی می‌گردد.