José Lluís Sirera (ed.), La mort com a personatge, l'assumpció com a tema. Actes del VI Seminari de Teatre i Música medievals. Elx, 29 al 31 d'octubre de 2000 - Aurelio González Pérez (Medievalia)
José Lluís Sirera (ed.), La mort com a personatge, l'assumpció com a tema. Actes del VI Seminari de Teatre i Música medievals. Elx, 29 al 31 d'octubre de 2000, Elx: Ajuntament d'Elx, 2002. 425 pp.