Огляд місця події при розслідуванні злочинів проти життя та здоров’я особи, учинених членами молодіжних неформальних груп (об’єднань) - S. O. Shcherbyna (Аналітично-порівняльне правознавство)
У статті наголошується, що огляд місця події – це першочергова слідча (розшукова) дія, яка проводиться при розслідуванні злочинів проти життя та здоров’я особи, учинених членами молодіжних неформальних груп (об’єднань).