Editorial - Ana María Delgado García (IDP)
El número 22 de la Revista d'Internet, Dret i Política inclou un monogràfic sobre ciberdelinqüència i cibervictimització, en el qual s’aborden algunes qüestions relacionades amb la transformació de la delinqüència com a conseqüència de l’impacte de les tecnologies de la informació i la comunicació en les relacions socials.