Житлові права внутрішньо переміщених осіб - O. M. Sokolov (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Визначено, що особливість житлових прав внутрішньо переміщених осіб полягає в їх правовому регулюванні та змісті. Це обумовлено тим, що особи зазнали примусового виселення, а тому їх житлові права потребують відновлення. Запропоновано перелік житлових прав внутрішньо переміщених осіб.