Kitap Tanıtımı: Mehmet Dağlar, İran’da Kızılbaşlıktan Şiîliğe Geçiş: Şah Tahmasb’ın Dinî Siyaseti (1524-1576) - Ali İÇER (Vakanüvis Uluslararası Tarih Araştırmaları Dergisi)
Mehmet Dağlar'ın İran’da Kızılbaşlıktan Şiîliğe Geçiş: Şah Tahmasb’ın Dinî Siyaseti (1524-1576) adlı kitabının tanıtımı.