Роль оцінювання провізорних органів у діагностуванні патології плода - G.O. Grebinichenko; O.M. Tarapurova; T.V. Nikitchina; G.F. Medvedenko; A.V. Velychko; K.V. Rachenko (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - оцінити можливості використання даних про зміни провізорних органів та затримку росту плода (ЗРП) для діагностування патології плода, у тому числі тяжкої летальної/сублетальної патології - множинних вад розвитку і хромосомних аномалій (ХА).