Якість життя та психоемоційний стан вагітних із вірусним гепатитом В - Yu.S. Mudra (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - оцінити якість життя (ЯЖ) та психоемоційний стан вагітних із вірусним гепатитом В (ВГВ).