Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinin İşe Güdülenme Bağlamında Görev Tazminatı Uygulamasına İlişkin Görüşlerinin Değerlendirilmesi - Hasan Memduhoğlu (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
(EBF) Öğretim Üyelerinin 631 sayılı Kanun î—lüknıt'ınde Kararname (Kl-Ik) ile ödenmesi öngörülen ie 10 01.2002 tarih ve 2100'2/3546 sayılı Bakanlar Kurulu 1(2111111113KK) ile uygulanmaya başlanan görev tazminatına ilişkin görüşleıini değeriendirınektir. Bu amaca ulaşmak için aşağıdaki soıulaıa yanıt aranmıştır