Tancar la bretxa: educació, assessorament i recerca al CIID - Mark Stevens (Temes de Disseny)
El Copenhagen Institute of Interaction Design va ser fundat per Simona Maschi i Heather Martin a l'agost del 2006. Amb l'objectiu de crear un centre internacional d'excel.lència en disseny d'interacció i innovació, el CIID incorpora tres elements -educació, recerca i assessorament- que exploren plegats noves idees sobre el disseny i la tecnologia.