Biocontrol of the pine processionary moth Thaumetopoea pityocampa (Denis and Schiffermuller, 1775) with plant extracts - M. Kherroubi,; F. Mouhouche; Z. Zerrouk Izzeddine; M. Chahbar (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Control biològic de la papallona de la processionària del pi Thaumetopoea pityocampa (Denis i Schiffermuller, 1775) mitjançant diversos extractes vegetals