Скасування арбітражних рішень в Україні - V. L. Kachuriner (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті досліджено ключові тенденції скасування арбітражних рішень в Україні. Арбітраж є однією з найважливіших форм альтернативного вирішення спорів у сфері міжнародного комерційного права. Проте практика скасування арбітражних рішень залишається важливою темою для аналізу через її вплив на стабільність та передбачуваність арбітражного процесу, а також на інвестиційний клімат країни.