PRAWNOMIĘDZYNARODOWA ISTOTA I PRAWNOKRAJOWE SKUTKI SUKCESJI PAŃSTW. WYBRANE ZAGADNIENIA TEORETYCZNE - Mariusz Muszyński (Zeszyty Prawnicze)
INTERNATIONAL LAW AND ITS CONSEQUENCES FOR SUCCESSION OF STATES: SELECTED THEORETICAL ISSUES