Autoritatīvs informācijas avots Latvijas likumdevēju darbības pētniekiem - Inta Krūmiņa (Latvijas Universitātes Žurnāls. Vēsture)
Recenzija par grāmatu: Ēriks Jēkabsons, Valters Ščerbinskis, Gints Zelmenis (sast.). Latvijas Satversmes sapulce deputātu biogrāfijās, 1920–1922. Rīga 2024. 351 lpp. ISBN 978-9984-836-12-6