رنگدانه‌های نقره ای آلومینیم در تولید مستربچ های متالیک - علیرضا بهرام زاده; برزویه ظهیری شادباد (مطالعات در دنیای رنگ)
امروزه بیشتر پیگمنت های آلومینیوم بر مبنای فرآیند هال ، تکنیک آسیاب گلوله ای مرطوب، تولید می شوند. این فرآیند به دلیل بازدهی بالا و همچنین حذف آسیاب تحت شرایط خشک که فرآیند را بسیار ایمن می سازد، فرآیند مطلوبی است. فرآیند آسیاب گلوله ای مرطوب باعث کاهش اندازه ذرات در حضور یک روان کننده مناسب و یک حلال هیدروکربن آلیفاتیک می شود و پیگمنت های پرکه ای آلومینیوم ایمن تر و بهتری تولید می کند. وقتی بوسیله آسیاب به صورت پیگمنت در می آید، هندسه ذرات برجسته ترین ویژگی آن است. پیگمنت های آلومینیوم در واقع پرکه های آلومینیوم هستند. بر خلاف سایر پیگمنت ها که به صورت کروی یا گرانولی هستند. داشتن همین ظاهر پرکه ای باعث ایجاد بیشتر خواص آلومینیوم شده است. پیگمنت های آلومینیوم در پلیمرهای مختلفی برای ایجاد زیبایی و ارزش های کاربردی اضافه می شود. از جمله ارزش های کاربردی آن می توان به انعکاس نور بالا، کدورت بالا، محافظت در برابر عبور گاز و بخار و همچنین خواص حرارتی آن اشاره کرد. گرید های معمول دارای غلظت فلز 90 – 60 هستند، در حالیکه باید میزان 5 – 0.1 در محصول نهایی موجود باشد. برای بدست آوردن یک غلظت فلز کاهش یافته، نیا