Дослідження можливості виготовлення сухих відсіків клепаної конструкції безударними способами клепання - Вікторія Макодзеба (Challenges and Issues of Modern Science)
Тематика дослідження – забезпечення можливості виготовлення сухих відсіків клепаної конструкції безударними способами клепання.