MUHASEBE BİLİM DALINDA BİLGİ İLETİŞİMİ VE TÜRKİYE YAYIN PROFİLİNE BİR BAKIŞ - N. Ata ATABEY; Mustafa AY (Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi)
Günümüzde küreselleşme çerçevesinde ekonomik ve sosyal alanda yaşanan gelişmelerin yansıması, muhasebe bilim dalında da bilgi üretiminin artmasına yol açmıştır. Bu gelişme muhasebe alanında bilgi iletişimi konusunda çalışma gerekliliğini ortaya çıkarmaktadır. Bu çalışmayla muhasebe bilim dalında bilgi iletişiminin yapısı ve iletişim imkanlarının bir değerlendirmesinin yapılması amaçlanmaktadır.