РОЛЬ ПЕРСОНАЛІЗОВАНИХ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ У ПІДВИЩЕННІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ КОМПАНІЙ - Богдан Нечитайло (Економіка та суспільство)
Стаття присвячена актуальним питанням використання персоналізованих цінових пропозицій у телекомунікаційній галузі як інструменту підвищення конкурентоспроможності. Проаналізовано вплив персоналізації на ключові фінансові показники компаній, такі як дохідність, рентабельність та інвестиційна привабливість. Особлива увага приділена ефективності маркетингових кампаній, що завдяки таргетованому підходу сприяють збільшенню конверсії продажів та оптимізації рекламних бюджетів. Окреслено регуляторні та етичні питання, зокрема захист персональних даних відповідно до українського законодавства та GDPR. Також досліджено роль технологій штучного інтелекту та великих даних у формуванні індивідуальних пропозицій для споживачів. Визначено перспективи подальших досліджень, спрямованих на вдосконалення персоналізації та її вплив на ринок.