Реалізація деяких принципів побудови візерунків засобами операторів мови MAPLE - V. P. Tkachenko; V. F. Chelombitko (теорія та практика дизайну)
Розглянуто принципи складання та побудови орнаментів у середовищі алгоритмічної мови Maple.