ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЦЕНТРІВ ТРАНСФЕРУ ТЕХНОЛОГІЙ В УКРАЇНІ - M.B. Zhurakovska (Економіка та право)
У статті розглянуто закордонний досвід створення та функціонування центрів трансферу технологій, визначено особливості діяльності вітчизняних центрів трансферу технологій та виокремлено чотири види даних інноваційних структур за видами організації. Надано пропозиції щодо покращення роботи центрів трансферу технологій в Україні.