Актуальні проблеми впровадження міжнародних стандартів адміністративної відповідальності в національне законодавство України - O. V. Lehka (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено актуальні проблеми впровадження міжнародних стандартів адміністративної відповідальності, проаналізовано чинне законодавство України у сфері адаптації до міжнародних документів. На підставі наукових досліджень процесів адаптації та гармонізації вітчизняного законодавства розкрито процес упровадження міжнародно-правових стандартів. Звернено увагу на низку проблем з упровадження міжнародно-правових стандартів адміністративної відповідальності, які слід вирішити.