Review of “Tradition of Knowledge in the Mamluk Period – II” - Yasir Beyatlı (İslam Tetkikleri Dergisi)
Gürzat Kami, Mustafa Taş, İbrahim Enes Başdemir, Memlükler Dönemi İlim Geleneği – II, İstanbul: İstanbul Üniversitesi Yayınları, 2024, 303 s. E-ISBN: 978-605-07-1755-6