Перспективні шляхи модернізації систем індикації засобів зенітних ракетних комплексів - В.В. Кобзєв; В.А. Васильєв; Д.В. Фоменко; І.Є. Ряполов (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
Переведення індикаторних пристроїв на нову елементну базу є перспективним шляхом їх модернізації, який дозволить забезпечити працездатність виробів цього типу, поповнити відповідні позиції в комплектах запасних частин та одночасно суттєво розширити функціональність систем індикації. В статті акцентується увага на необхідності комплексної розробки апаратної та програмної реалізації модернізованого індикаторного пристрою, розглядаються їх склад та характерні особливості та визначається орієнтовний перелік сучасних основних елементів модернізованого індикаторного пристрою. Також наводяться рекомендації щодо можливого використання під час модернізації індикаторних пристроїв окремих типів сучасної елементної бази.