„Życie codzienne w Bizancjum” – VII Ogólnopolska Konferencja Bizantynistyczna z cyklu: „Wybrane aspekty kultury bizantyńskiej” (Lublin, 14-15 listopada 2024) - Piotr Kochanek (Vox Patrum)
Sprawozdanie z konferencji Życie codzienne w Bizancjum” – VII Ogólnopolska Konferencja Bizantynistyczna z cyklu „Wybrane aspekty kultury bizantyńskiej”, Lublin, 14‑15 listopada 2024.