Відкритий богословський семінар «Преображення: біблійний наратив і оновлення творіння» - Віталій ГУРА (Богословські роздуми: Східноєвропейський журнал богословʼя)
19 серпня 2020 р. відбувся відкритий богословський семінар Східноєвропейського інституту теології, присвячений осмисленню преображення Христа. У вітальному слові керівник семінару Роман Соловій підкреслив сотеріологічне значення події у східнохристиянській традиції.