Лапароскопічна холецистектомія із застосуванням субарахноїдальної анестезії на спонтанному диханні - I. A. Kryvoruchko; R. P. Chaplynskyy; A. V. Vovk; V. A. Vovk; D. O. Smetskov; S. A. Andreyeshchev (Клінічна хірургія)
Мета. Проаналізувати результати застосування субарахноїдальної анестезії на спонтанному диханні під час виконання лапароскопічної холецистектомії (ЛХЕ) для удосконалення методу регіонарної анестезії при операціях на органах черевної порожнини.