EKONOMİK KRİZ, KOBİ’LERE YANSIMASI VE BİR ÇIKIŞ YOLU OLARAK BARTER - Ender Güler; Baki Yılmaz (Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi)
Bu çalışmada son yaşanan ekonomik krizin KOBİ’ler üzerindeki olası etkileri araştırılarak yeni bir finansman tekniği olan Barter sisteminin bu olumsuz etkilerin giderilmesindeki rolü ve faydalarının ortaya çıkarılması amaçlanmıştır.