Мікробіологічні предиктори комплексного лікування інфекції акушерської хірургічної рани в породілей - A.B. Рrуlutska; S.O. Avramenko; О.L. Kisilenko; D.О. Govsіeіev (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - на підставі вивчення мікробіологічних факторів ранового процесу визначити ефективність лікування інфекції акушерської хірургічної рани в породілей на тлі застосування препаратів із сорбційно-дезінтоксикаційними та імуномодулювальними властивостями.