ВЗАЄМНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЯК ПРИНЦИП ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - H.D. Bolotova (Економіка та право)
Розглянуто принципи податкової системи України з позиції формування партнерських відносин між державою і платниками податків суб’єктами господарювання. Запропоновано доповнити ст. 4 Податкового кодексу України принципом взаємної відповідальності сторін податкових правовідносин і закріпити в ньому відповідний механізм його реалізації.