Розробка прототипу цифрового двійника робототехнічного пристрою для відтворення руху в просторі - D.O. Bilka; S.V. Shaptala; N.O. Myronova (Elektrotehnìka ta Elektroenergetika)
Мета роботи. Розробка прототипу цифрового двійника робототехнічного пристрою, який дозволяє відтворювати рух об'єкта в реальному часі з високою точністю.