Bir İhtilalcinin Anatomisi Ebu Müslim Horasani - Öznur Özdemir (Akademik İncelemeler Dergisi)
Karakuş, Nadir, Bir İhtilalcinin Anatomisi Ebu Müslim Horasani, 2017, Neva Yayınları, 296 sayfa, ISBN 978-605-8332-83-6