About university prancing. Review article: B. Karpińska-Musiał (2021). Harcowanie na planie. Her-storia stawania się matką akademiczką w polskim uniwersytecie. Lublin: Wydawnictwo Episteme, pp. 496 - Bogusław Śliwerski (Studia z Teorii Wychowania)
-