Підготовка майбутнього вчителя музики до інструментально-виконавської діяльності - Марина Ярова (Педагогічний дискурс)
У статті окреслено теоретичні підходи до розгляду питання інструментально-виконавської підготовки та визначення ролі даного процесу в професійному розвитку майбутнього вчителя музики.