Деякі аспекти діяльності правоохоронних органів США у сфері екологічної безпеки держави - O. V. Brusakova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто основні аспекти діяльності правоохоронних органів США щодо забезпечення екологічної безпеки держави. Проаналізовано правове регулювання цієї діяльності, досвід, який має міжнародне значення.